OM ANNA-MIA

AKTUELLT

2019

inleddes med gästspel på Malmös jazzhak Södergatan 14 och fortsatte med jazz po skånska för Odd Fellow och andra inte så offentliga tillställningar

Och vad händer sedan? Jodå, lite är klart, annat är på gång ... håll utkik.

Vill du köpa skivor? Hör av dig!

 

Lyssna på

Fantastiska fiskar

 

FANTASTISKA FISKAR

Ett undervattensäventyr

Fullt av färger, fullt av former,

fullt av växter, fullt av vatten.

Ner i djupet finns det fiskar,

hela dagen, hela natten.

Vem vill inte se en färgsprakande musikföreställning om verkliga och overkliga fiskar och följa med på en spännande dyktur i havet?

Sångerskan Anna-Mia Barwe, författaren Erik Magntorn och kompositören Nils Bondesson med sitt band Tonfiskarna har tillsammans skapat en familjeföreställning som redan uppskattats stort av både barn och föräldrar.

Restaurang Viva i Lund

 

Fantastiska Fiskar kommer du också att kunna höra på Blå Båten i vår så håll utkik! Mer information kommer.

 

 

KORS I TAKET!

Anna-Mia, Harald Leander, BG Sahling och Ulf Rådelius i en lagom försiktig musikalisk föreställning med blandat vis- och jazzgodis från när, snarare än fjärran. Visor, jazzevergreens och svenska klassiker blandas med egna nyskrivna sånger och texter. En alladeles ny sångskatt hämtar vi från kompositörerna och textförfattarna Bo-Göran Sahlin, Ulf Rådelius,  Harald Leander, Jan Sigurd och Sven Bjerstedt

 

Jazz po skånska

Amerikanska evergreens när de är som bäst.

Sven Bjerstedt & Anna-Mia med nya och gamla gäster

BOKA!

 

HÄR!

Allt finns HÄR – det är bara dig vi saknar.

En annorlunda krogshow som tar avstamp i den skånska myllan med Sydsvenskans Heidi Avellan Anna-Mia Barwe, trollkonstnären David Persson

Mer information kommer såklart!

ANNA-MIA BARWE

Anna-Mia Barwe är unik. Hon möter sin publik innerligt, avskalat och nära och hennes avslappnade och inbjudande sätt som artist är naturligt och självklart.

”Du är något så unikt som inspiration”, skrev Åke Arenhill till Anna-Mia efter en konsert en gång, och så är det! När Barwe sensuellt, med timing och exemplarisk frasering, nästan viskande lyft fram en amerikansk jazzballad slår hon i nästa stund ut armarna och sjunger med full styrka och på klingande skånska Jau älskar daj!

Ja, man blir sannerligen glad av att se och höra Anna-Mia, för det svänger om Barwe och hennes konserter är fulla av musikalitet, sångglädje, humor och värme. Jazz och visa i skön förening.


ANNA-MIA DISKOGRAFI

• Sånger för Stora Stunder (2017) Youtube. Anna-Mia Barwe Produktion

• Tjo va’ de’ skiftar (2015) CD. Kulturföreningen Gyssla

• De’ e’ tjarrlek! – jazz po skånska tvåu (2012) Berno Studio/Anna-Mia Barwe Produktion

• Tjo va’ de’ viftar! (2009) Kulturföreningen Gyssla

• Anna-Mia Barwe in a Christmas Mood (2007) Anna-Mia Barwe Produktion

• Så vill jag älska dig (2005) Phono Suecia

• New standards (2003) Anna-Mia Barwe Produktion

• Jazz po skånska (2002) Anna-Mia Barwe Produktion. Inspelad av Radio Malmöhus

• Anna-Mia Barwe Band (1998) Anna-Mia Barwe Produktion


PUBLIK & PRESS

"Det hele var overrumplende, charmerende og positivt. Barwes stemme kunne godt referere till en Monica Zetterlund, i hennes bedste periode."

KJELD FRANDSEN, BERLINSKE TIDERNE


"Hon platsar onekligen i samma liga som mer kända blå-gula affischnamn", "särskilt i balladerna är hon så där härligt hudnära och intim.", "En annan egenskap hos Anna-Maria är att hon kan prestera en text, så att man tror på innehållet."

CHRISTER BORG, KVÄLLSPOSTEN


"Hennes mörka, varma och småsträva röst och välutmejslade fraseringar ger färg och must"

"Som sångtolkare är Anna-Mia Barwe klart skicklig och hon kommer tack vare sin teknik och känsla lyssnaren nära. Återhållna ballader (mest) och uptempolåtar serveras övertygande."

ALEXANDER AGRELL, SYDSVENSKAN


"… just ballader tycks passa Anna-Mia som hand i handske. Där kommer hennes mörka, uttrycksfulla och lite rökiga röst verkligen till sin rätt liksom hennes timing och exemplariska frasering …"

JAN OLSSON, SKÅNSKA DAGBLADET   photo • design • web • Fredrik Weerasinghe